Hej Ruby : och datorns hemliga port

Hej Ruby : och datorns hemliga port - Linda Liukas | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Liukas
DIMENSIONERA
4,69 MB
FILNAMN
Hej Ruby : och datorns hemliga port.pdf
ISBN
6725636220639

BESKRIVNING

Ruby är en liten tjej med stor fantasi. Allting är möjligt om Ruby verkligen går in för det.På jakt efter den saknade musmarkören faller Ruby och den lilla vita Musen ner i datorns inre. Vilka är det som bor där under den mystiska ytan? Vad gör Professor Processor?Den här boken gör barn och datorer till bästisar. En bok att återkomma till om och om igen.Vår värld styrs i allt högre grad av datorer, och den nuvarande generationen barn är den sista som minns datorer som de ser ut idag. De växer upp till en värld där datorer finns i alltifrån nallar till tandborstar.Så hur sätts alla bitar och bytes ihop där inuti? Hur förvandlas elektricitet till logik, hur skapas logik av ettor och nollor?Det här är en berättelse om ett fantasifullt sätt att betrakta datorer, att titta in i den där glänsande, mystiska lådan och visa vad som döljer sig där innanför.Efter en inledande saga följer roliga och kluriga övningar om hur alla datorns delar fungerar och hänger ihop.*Författaren Linda Liukas är mästarinnan i kreativa sätt att lära oss om datorer, programmering och den digitala världen. Hej Ruby och datorns hemliga port är hennes andra bok.

24 övningar att göra själv eller med hjälp av en vuxen fördjupar kunskapen. Hej Ruby: Äventyr i datorernas magiska värld Det dröjer kanske inte så länge tills man får lära sig detta i skolan. Prognoser om arbetsmarknaden säger att det kommer råda stor brist på programmerare inom snar framtid. Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök Hej Ruby och datorns hemliga port Undertitel: [gör din egen dator] Ruby är en liten tjej med stor fantasi.

Allting är möjligt om Ruby verkligen går in för det.På jakt efter den saknade musmarkören faller Ruby och den lilla vita Musen ner i datorns ... Efter en inledande saga följer roliga och kluriga övningar om hur alla datorns delar fungerar och hänger ihop. * Författaren Linda Liukas är mästarinnan i kreativa sätt att lära oss om datorer, programmering och den digitala världen.

RELATERADE BÖKOR