Dubbeldeckarna och jakten på tjuven-tjuven

Dubbeldeckarna och jakten på tjuven-tjuven - Jørn Lier Horst | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jørn Lier Horst
DIMENSIONERA
10,34 MB
FILNAMN
Dubbeldeckarna och jakten på tjuven-tjuven.pdf
ISBN
8114342954608

BESKRIVNING

Den kända målningen ”Tjuven” är stulen från konstmuseet! Hjälp kompisdeckarna Tilde och Viktor hitta tjuven som stal ”Tjuven”! Jørn Lier Horst och Hans-Jörgen Sandnes är duon bakom den omåttligt populära serien Dubbeldeckarna. Här har de skapat en klurig, rolig bok där alla smådetektiver får vara med och lösa fallet.Konstmuseet har fått låna den kända tavlan ”Tjuven” till en månadslång utställning. Alla är glada och stolta och Tilde och Viktor är så klart bland besökarna som hoppas få en nära titt på målningen. Men den skarpögda deckarduon upptäcker till sin fasa att målningen är förfalskad – det är en kopia! ”Tjuven” har blivit stulen!Jakten på tjuven som stal ”Tjuven” drar genast igång! Din uppgift blir att följa med Tilde och Viktor i deras detektivarbetet med att hitta spår, följa ledtrådar, knäcka koder och lösa mysteriet. Håll ögonen öppna – svaret du letar efter kanske finns redan på nästa sida!”Tjuven-tjuven” är en aktivitetsbok med de kluriga kompisarna Tilde och Viktor från Dubbeldeckarna.

När dubbeldeckarna Tilde och Viktor tittar på tavlan upptäcker de att målningen är förfalskad! Någon har gjort en kopia av den riktiga tavlan. Jakten på tjuven-tjuven (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Jørn Lier Horst och Hans-Jörgen Sandnes är duon bakom den omåttligt populära serien Dubbeldeckarna. Här har de skapat en klurig, rolig bok där alla smådetektiver får var...

Jørn Lier Horst biografi & produktioner. Det saknas en biografi för Jørn Lier Horst.

RELATERADE BÖKOR