Balans Företagsekonomi 2 Fakta

Balans Företagsekonomi 2 Fakta - Inger Cleland, Stephan Löwenhielm, Helena Palmheden, Katarina Synnergård | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Inger Cleland, Stephan Löwenhielm, Helena Palmheden, Katarina Synnergård
DIMENSIONERA
7,36 MB
FILNAMN
Balans Företagsekonomi 2 Fakta.pdf
ISBN
9618827624640

BESKRIVNING

Ordet balans ger associationer till balans i räkenskaperna och vikten av ett långsiktigt förhållningssätt. Balans Företagsekonomi är ett läromedel som från grunden är utvecklat utifrån gymnasiets kurser Företagsekonomi 1 och 2, och har en tydlig koppling till de centrala delarna.I Balans Företagsekonomi 2, faktabok fördjupas elevens kunskaper i att starta och driva företag. Läromedlet inleds med företagets roll och villkor i samhället historiskt och internationellt. Eleven får inblick i företagsetik, beslutsfattande, företags samhällsnytta och samhällsansvar samt lagar. Dessutom vidgar och fördjupar eleven sina kunskaper i bland annat kalkylering, organisation marknadsföring och redovisning. Fortsättningen från Balans Företagsekonomi 1 är tydlig. Balans Företagsekonomi 2, faktabok följer samma grundidé till struktur. Åtta olika block speglar centralt innehåll i kursplanen Företagsekonomi 2. Varje block inleds med ett uppslag som visar vilken del av centralt innehåll som behandlas och vilka kapitel som ingår i blocket. Balans Företagsekonomi i korthet:• har en struktur som följer, och har en tydlig koppling till, de centrala delarna och kunskapskraven i kursplanen • hjälper eleverna att se vad de behöver göra/kunna för att nå kursens olika kunskapsnivåer • inspirerar dina elever till ett modernt företagande med hållbar utveckling och entreprenörskap som honnörsord 

Lägg i varukorg Tillagd Från entreprenörskap till bokslut, Goodwill Företagsekonomi 1 har omarbetats och reviderats för att ännu bättre passa gymnasieskolans kurs i företagsekonomi. Balanssinnets olika delar Equilibrioception. Det vestibulära systemet som består av labyrinten i inneröronen känner av acceleration av huvudet och förhållandet till jordens dragningskraft.

Boken har 1 läsarrecension. Balans företagsekonomi 2. Fakta / Inger Cleland ...

RELATERADE BÖKOR