Vems hus?

Vems hus? - Stina Wirsén | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stina Wirsén
DIMENSIONERA
10,90 MB
FILNAMN
Vems hus?.pdf
ISBN
8677222787612

BESKRIVNING

Stina Wirséns Vem-djur fyller tio år! Det firar vi med jubileumsutgåvan Vems hus? - en generös och lustfylld interaktiv hemma hos-berättelse med 3D-utformning och medföljande pappfigurerKänner du Vem-djuren? Kompisarna Fågel, Nalle, Nallegrisen, Katten och Kanin bor allihop i samma trappuppgång. Det är mysigt, för då kan man ses varje dag och behöver inte gå så långt för att komma hem till varandra. Men vem bor egentligen var? Kan du gissa?Öppna dubbeldörrarna till ett nytt äventyr med Vem! Boken är gjord i tålig kartong med inbjudande, barnnära illustrationer. Undertill finns ett golv som kan fällas ut likt en liten teaterscen så att boken står bra och när berättelsen är slut kan man leka vidare hemma hos Katten och de andra med stadiga pappfigurer.

Mån 27 apr • 59 min • teckenspråkstolkatPublicerad Mån 27 apr 02:00. 59 min..

Till grund för vårt engagemang ligger ett utvecklat intresse för arkitektur, byggande och förvaltning av fastigheter. Författare Ämne: Vems hus i Bro församling, Bohuslän? (läst 1062 gånger) 2006-12-21, 17:44. läst 1062 gånger.

RELATERADE BÖKOR