Rune fattar klimatet

Rune fattar klimatet - Daniel Waluszewski | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Waluszewski
DIMENSIONERA
11,98 MB
FILNAMN
Rune fattar klimatet.pdf
ISBN
5655224084703

BESKRIVNING

Vädret och årstiderna växlar. Samtidigt blir klimatet över lång tid varmare. Men vad beror det på? Och vad är det egentligen för skillnad på väder och klimat? Rune är ett av alla barn som funderat över klimatfrågan och han bestämmer sig för att själv hitta svaren på sina frågor. Ibland finns de närmare än man kan tro. Följ med Rune och upptäck hur klimatet förändras och vad vi människor kan göra för att minska vår klimatpåverkan. Med lättförståeliga förklaringar och kluriga uppgifter är det här en bok för barn och föräldrar som vill lära sig mer om det som kallas vår tids ödesfråga. Boken är faktagranskad av Johan Kuylenstierna, vice ordförande i Klimatpolitiska rådet

Daniel Waluszewski (Häftad) 183 kr. Köp Med en blick över axeln.

Jag förstår Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor.

RELATERADE BÖKOR