Nelly Rapp och de spökande prästerna

Nelly Rapp och de spökande prästerna - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
8,91 MB
FILNAMN
Nelly Rapp och de spökande prästerna.pdf
ISBN
2985464835667

BESKRIVNING

Nelly Rapp har lärt sig att klara av monster och andra farligheter med hjälp av lugn, lärdom och list. Men räcker det när en kyrka är utsatt för den värsta formen av spökeri?I den gamla kyrkan far biblar genom luften, svarta prästrockar fladdrar bakom pelarna och hemska skrik skär genom tystnaden ... Och varje morgon ligger allt huller om buller när prästen anländer. Det började i julas, sen dess har spökerierna bara tilltagit och nu på hösten råder full spökattack!Prästen är förtvivlad, finns det ingen på Monster-akademin som kan rädda hennes kyrka? Nelly och hennes lärare LENA-SLEVA inser att de måste slå sina kloka agenthuvuden ihop om de ska få stopp på denna extremvariant av spökeri. Här förslår nog inte akademins vanliga agentmetoder: lugn, lärdom och list. Tänk om de skulle agera mer som lurifaxer och våga lattja med spökena? De har inget att förlora ...Denna bok är tidigare utgiven med titeln "De spökande prästerna".

Det spökar i den gamla kyrkan - biblar far genom luften, svarta prästrockar fladdrar bakom pelarna och hemska skrik skär genom tystnaden. Nelly Rapp och de spökande prästerna. av Martin Widmark Christina Alvner (E-media, E-bok, EPUB) 2017, Svenska, För barn och unga Nelly Rapp har lärt sig att klara av monster och andra farligheter med hjälp av lugn, lärdom och list. Nelly Rapp och de spökande prästerna (ljudbok) av Martin Widmark (3 röster) Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-10-15.

Köp Nelly Rapp och de spökande prästerna av Martin Widmark på Bokus.com. Pris: 119 kr. kartonnage, 2015.

RELATERADE BÖKOR