Lea på fest

Lea på fest - Torsten Bengtsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torsten Bengtsson
DIMENSIONERA
7,92 MB
FILNAMN
Lea på fest.pdf
ISBN
5796189971289

BESKRIVNING

Leas bästa kompis Erik fyller år, och Lea ska på fest hos honom. Men först måste hon köpa en present. Nya Lea på fest är fylld med humor, men den visar även på Leas miljöengagemang.Mamma och Lea går till affären för att hitta något riktigt bra att ge Erik i födelsedagspresent. Det är svårt, även om det finns mycket att välja på. Lea är inte nöjd med något som hon och mamma hittar på hyllorna. Hon vill hitta den rätta presenten. Då kommer mamma på att de inte behöver handla något just här. De kan köpa träd i Afrika istället. Alla som har läst våra böcker om Erik, känner redan till hans kompis Lea. Nu kommer två nya böcker i serien, som båda är illustrerade i fyrfärg. Lea är en tjej med skinn på näsan och ingen man sätter sig på. Hon är inte rädd för att säga ifrån om något är fel, fast hon nog skulle ha tänkt sig för ibland.

Klassifikation: Bilderböcker och kapitelböcker på svenska för små barn. Ämnesord: Lättläst; 50-årsfesten är en av de stora födelsedagsfesterna.

Lekar som passar både de aktiva och de som vill leka vid bordet. Alla går dessutom att leka både inom- och utomhus - och de flesta (utom kanske nummer 3) går att göra med lite extra avstånd mellan varandra! Lea på fest.

RELATERADE BÖKOR