Jane och gåtornas hus : ett hus fem mysterier

Jane och gåtornas hus : ett hus fem mysterier - Kristin Cashore | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristin Cashore
DIMENSIONERA
12,62 MB
FILNAMN
Jane och gåtornas hus : ett hus fem mysterier.pdf
ISBN
4542331046504

BESKRIVNING

Kristin Cashore, författare till populära succéserien De utvalda, är tillbaka! Jane och gåtornas hus är en slående roman om sorg, äventyr, kärlek och om att befinna sig i en värld med ändlösa möjligheter.Jane har vuxit upp med sin moster Magnolia, som nu är försvunnen. En gång sa moster Magnolia till Jane: ”Om någon någonsin bjuder med dig till Tu Reviens, lova mig att du åker.”Så när Janes stormrika vän Kiran bjuder Jane till sin familjs ö där det enorma huset Tu Reviens finns, tackar hon ja. Det förändrar allt.Huset är en labyrint, fyllt av mysterier och människor med dolda motiv. Och vad Jane inte vet är att varje val hon gör får stora konsekvenser …Ett nytt mästerverk av Kristin Cashore, som gjort succé över hela världen med sin fantasyserie De utvalda. Jane och gåtornas hus är en New York Times bestseller som hyllats av kritikerna. Den liknar ingenting annat du tidigare läst.

Inläggsnavigering. Föregående inlägg Föregående Nya böcker okt-nov. Sökruta för att söka efter böcker, e-medier och annat som biblioteket erbjuder.

Det gör den till en ganska knepig historia. Men det gör den också till en riktigt fin och ovanlig läsupplevelse. Jane och gåtornas hus : ett hus fem mysterier av Kristin Cashore 12-15 år danskt band, 2018, Svenska, ISBN 9789155264710.

RELATERADE BÖKOR