Agilt eller projekt?

Agilt eller projekt? - Bo Tonnquist | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Tonnquist
DIMENSIONERA
12,31 MB
FILNAMN
Agilt eller projekt?.pdf
ISBN
7648869845782

BESKRIVNING

Agilt eller projekt? vänder sig till dig som har en ledande roll med ansvar föraffärs-, verksamhets- eller produktutveckling. Kanske är du vd, it-chef, utvecklingschef,marknadschef eller produktägare? Även projektledare, scrum masters ochverksamhetsarkitekter bör ha nytta av bokens innehåll.Syftet med boken är att visa hur man kan organisera och leda utveckling och byggaverksamheter baserat på arbetsformen projekt och agila metoder. Begrepp somanvänds inom projektverksamheten och de agila arbetssätten förklaras och sätts ini sina sammanhang.I boken beskrivs hur man leder och samordnar självorganiserande team, vilkakrav som ställs på framtidens ledare och vikten av ständigt lärande. Den tar ocksåupp vad som krävs för att införa portfölj- och programstyrning, implementera enagil organisation, en så kallad agil transformation, och hur man etablerar ett PMO(projektkontor).Boken är rikligt illustrerad och innehåller många exempel på praktisk tillämpning samtmallar för affärsanalys och projektstyrning.

Tipsa en vän E-post Twitter Facebook LinkedIn. Författare: Tonnquist Bo .

Bo är just nu aktuell med sin senaste bok "Agilt eller projekt". Att arbeta Agilt (eller åtminstone påstå det) har under de senaste åren blivit allt mer populärt. Det finns idag få utvecklingsteam där begreppet inte ens diskuterats.

RELATERADE BÖKOR