Tio vilda hästar firar jul

Tio vilda hästar firar jul - Grethe Rottböll, Lisen Adbåge | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Grethe Rottböll, Lisen Adbåge
DIMENSIONERA
11,29 MB
FILNAMN
Tio vilda hästar firar jul.pdf
ISBN
6754561301892

BESKRIVNING

Nu är det jul och Tio vilda hästar bjuder in till en hejdundrande julfest. Fullt med roliga aktiviteter och bestämd julmeny. Men inga djur gillar exakt samma sak som hästarna. Maskar kan inte leka hoppa bock eller kasta hästskor, räven vill inte ha nåt mys, älgen har andra planer och fiskarna gillar inte land, så alla tackar nej till julkalas. Hästarna Doj-doj, Dolanga, Rataplan, Pistage, Minus och de andra deppar. Men så kommer de på att julen handlar ju om vänskap och att alla får vara som de vill. Och så bjuder de tio vilda hästarna in till ett nytt kalas där alla får vara som de är och fira julen som just de gillar bäst.

Maskar kan inte leka hoppa bock eller kasta hästskor, räven vill inte ha nåt mys, älgen har andra planer och fiskarna gillar inte land, så alla tackar nej till julkalas. Tio vilda hästar firar jul. av Grethe Rottböll, Lisen Adbåge.

Finns i lager. Köp Tio vilda hästar firar jul av Grethe Rottböll, Lisen Adbåge på Bokus.com. Tio vilda hästar firar jul av Grethe Rottböll , Lisen Adbåge 3-6 år inbunden, 2017, Svenska, ISBN 9789129700961.

RELATERADE BÖKOR