Megakillen i dubbeltrubbel

Megakillen i dubbeltrubbel - Martin Olczak | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Olczak
DIMENSIONERA
5,97 MB
FILNAMN
Megakillen i dubbeltrubbel.pdf
ISBN
4959137500516

BESKRIVNING

Megakillen Melker Jonson är åtta år och bor i Småtorp. Han har en lillasyster som heter Molly och en kråkkompis som heter Zeppelin. Och han hans stora dröm att en dag bli en riktig superhjälte har äntligen gått i uppfyllelse. Molly har hjälpt honom att sy en jättefin superhjältedräkt, och nu är Melker, Molly och Zeppelin alltid redo att överlista nya skurkar.Den här gången hamnar Melker verkligen i dubbeltrubbel när han plötsligt har fått en elak dubbelgångare. Dubbelgångaren tar över hela Småtorp och verkar göra allt för att förstöra för Melker. Men det är en viktig sak som skiljer dem åt: Melker har sin smarta lillasyster Molly och kråkan Zeppelin till sin hjälp!

Köp 10 för 131 kr / st - spara 12%. Köp 5 för 134 kr / st - spara 10%.

Molly har hjälpt honom att 2017, Inbunden. Köp boken Megakillen i dubbeltrubbel hos oss! Megakillen Melker Jonson är åtta år och bor i Småtorp.

RELATERADE BÖKOR