Koll på matematik 6B

Koll på matematik 6B - Eva Björklund, Heléne Dalsmyr | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Björklund, Heléne Dalsmyr
DIMENSIONERA
5,39 MB
FILNAMN
Koll på matematik 6B.pdf
ISBN
3960801397722

BESKRIVNING

Koll på matematik är ett färgsprakande och livfullt läromedel som inspirerar och möjliggör en bra matematikundervisning med en god och varierad undervisningssituation. Det har tagits fram i enlighet med Lgr 11 och ger därmed eleverna möjlighet att utveckla sina matematiska förmågor inom alla moment. I läromedlet är det tydligt för eleverna vad de olika matematiska förmågorna innebär. Läromedlet innehåller 6 elevböcker 4A-6B, en för varje termin. Till varje elevbok finns en Lärarguide, en Läxbok, ett Facit, en Onlinebok och digital färdighetsträning i Bingel. Varje elevbok innehåller fem kapitel där varje kapitel består av tre avsnitt. Efter varje avsnitt i grundkursen kommer avdelningen Välj bland förmågorna. Denna innehåller samma matematikinnehåll som har behandlats i avsnittet innan men är sorterade utifrån de olika förmågorna. Varje kapitel innehåller även en Träna mera-del och en Fördjupningsdel samt en sammanfattning av kapitlets Begrepp och metoder. Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken. Fördelarna är många - boken är alltid tillgänglig från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner. I alla onlineböcker finns anteckningsblock, skriv- och ritverktyg, zoom och bokmärke.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Koll på matematik 6B ...

Matteboken har skapats och drivs av Mattecentrum - en ideell förening som ger gratis hjälp i matematik till Sveriges barn och unga. Koll på matematik 6B onlinebok Ny (elevlicens) 1 år av Eva Björklund. Koll på matematik 6A onlinebok Ny (elevlicens) 1 år av Eva Björklund.

RELATERADE BÖKOR