Vi dansar! Pysselbok med klistermärken

Vi dansar! Pysselbok med klistermärken - Fiona Watt | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fiona Watt
DIMENSIONERA
9,31 MB
FILNAMN
Vi dansar! Pysselbok med klistermärken.pdf
ISBN
4346024835851

BESKRIVNING

Här dansas det så att det står härliga till – allt från street dance och disco till bugg och balett. Med klistermärkena i boken kan du hjälpa dansarna att ta på sig typiska kläder till varje dans. Sedan är det bara att skaka loss!

Pris: 69:-Här dansas det så att det står härliga till - allt från street dance och disco till bugg och balett. Med klistermärkena i boken kan du hjälpa dansarna att ta på sig typiska kläder till varje dans.

Bästa kompisar ... Med klistermärkena i boken kan du hjälpa dansarna att ta på sig typiska kläder till varje dans. Sedan är det bara att skaka loss! Watt fiona - vi dansar! pysselbok med klistermärken - (häftad) - böcker - Ginza.se Fin pysselbok fylld av roligt pyssel och mängder av klistermärken! Böckerna är uppbyggda som en berättelse där pysselövningarna och klistermärkena passar in i sammanhanget.

RELATERADE BÖKOR