Supermasken

Supermasken - Julia Donaldson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julia Donaldson
DIMENSIONERA
5,72 MB
FILNAMN
Supermasken.pdf
ISBN
8798748716063

BESKRIVNING

En rolig och underfundig bilderbok om masken som kan förvandla sig till nästan vad som helst. Han är en supermask som likt en superhjälte kan gripa in och rädda andra smådjur och kryp som är i fara. Men när han själv blir tillfångatagen av en trollkarl kan han inte ta sig loss. Men när nöden är som störst är hjälpen som närmast!

Utförlig titel: Supermasken, text: Julia Donaldson ... Supermasken år 3. År 3 har startat sin slöjdprocess med att lära sig att arbeta med de vanligaste handverktygen.

De kan bli upp till 55 meter långa. Det handlar om "supermasken" Downadup/Conficker som de senaste månaderna spridits till miljoner datorer världen runt. Den senaste och absolut elakaste versionen, spridd till några hundra ... Supermasken.

RELATERADE BÖKOR