Nu ska vi prata! Sova

Nu ska vi prata! Sova - Embla Sue Panova, Jessika Linde | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Embla Sue Panova, Jessika Linde
DIMENSIONERA
5,81 MB
FILNAMN
Nu ska vi prata! Sova.pdf
ISBN
9120039364942

BESKRIVNING

Tuss är ledsen.Det är dags att sova.Men nallen är borta!En ny serie böcker med språkhjälten Poff!I den här boken har vi samlat ord som kan vara bra att förstå och själv uttrycka när det är dags att sova. Barnens språkhjälte Poff visar hur de viktigaste och vanligaste orden tecknas med hjälp av stödtecken. I Nu ska vi prata! serien står barnens språkinlärning i fokus. Både det talade och det tecknade språket. Böckerna är framtagna i samarbete med talpedagog och orden är noga utvalda för att passa det lilla barnets språkinlärning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev fyllt med spännande nyheter, erbjudanden m.m. Anmäl mig.

En ny serie böcker med språkhjälten Poff! Paketet innehåller böckerna ÄTA, LEKA och SOVA. Barnens språkhjälte Poff visar hur de viktigaste och vanligaste orden tecknas med hjälp av stödtecken. Idag ska kompisarna leka.

RELATERADE BÖKOR