Nelly Rapp och sjöodjuret i Bergsjön

Nelly Rapp och sjöodjuret i Bergsjön - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
7,44 MB
FILNAMN
Nelly Rapp och sjöodjuret i Bergsjön.pdf
ISBN
3327211855843

BESKRIVNING

Monsteragenten Nelly Rapp bekämpar nya faror!"Det verkar ha blivit ett tema i mina böcker att huvudpersonen tar sig an hiskeliga djur, människor och monster. Utan våld, men med list och en del tjuvtrick, kommer de ur de knepigaste situationer." Martin WidmarkNelly och hennes familj campar vid en ovanligt djup sjö. Det sägs att det finns ett sjöodjur där, men det är nog bara en storgädda, skrattar pappa som planerar att dra upp den. Nelly vet inte vad hon ska tro, men en sak vet hon med säkerhet: slussvaktarna Bror och Elsa beter sig konstigt. När de slussar båtar mellan sjön och havet stöter de med långa käppar i slussbassängen - som om de letar efter något. Och varför proppar de nygräddade kycklingar fulla med sömnmedel? Det är mycket som måste undersökas. Tur att hon och London får hjälp av nya kompisen Walle och hans bassethund Ebba.

Nelly och hennes familj campar vid en sjö där det sägs att det finns ett storsjöodjur. Nelly Rapp är en deckarserie av Martin Widmark.Böckerna är avsedda för 6-9-åringar och är illustrerade av Christina Alvner.Den första boken, Monsterakademin, kom ut 2003. [1]Nelly Rapp sändes som Sveriges Radios julkalender 2009 under namnet Nelly Rapp - En gastkramande jul.

Fel tänker Nelly. Hennes lärare LENA-SLEVA säger att sjöodjur bara finns i haven.

RELATERADE BÖKOR