Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna

Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna - Kristin Dahl | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristin Dahl
DIMENSIONERA
3,12 MB
FILNAMN
Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna.pdf
ISBN
3359245675219

BESKRIVNING

Kul med matte är en uppföljare till den populära boken Ska vi leka matte, men vänder sig till de något yngre barnen. Kul med matte är rolig för barn från cirka fem år. Boken passar utmärkt att använda i 6-årsverksamheten och i lågstadiet, men det är framförallt en bok med lekar att göra hemma tillsammans med en kompis eller en vuxen. Poängen är att det ska vara roligt. Känslan för matte får man på köpet. I boken finns lekar som handlar om att mäta och väga; att sortera leksaker på olika sätt; para ihop skorna i hallen; klä på en pappersdocka kläder i olika färgkombinationer; rita fina cirklar med hjälp av ett häftstift, ett snöre och en penna; undersöka hur mycket toapapper det går åt hemma under en vecka; spela kort och mycket, mycket mer. (5-9 år)

Köp boken Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna av Kristin Dahl (ISBN 9789150109498) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

205. Mattepyssel : väga och mäta Luana Bryan Häftad.

RELATERADE BÖKOR