Bli en bra människa! En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper

Bli en bra människa! En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper - Juliette Garesché Dages | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Juliette Garesché Dages
DIMENSIONERA
6,63 MB
FILNAMN
Bli en bra människa! En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper.pdf
ISBN
5711486666301

BESKRIVNING

Den här boken introducerar grunderna till gott beteende. Den hjälper barnen att känna igen och identifiera de positiva egenskaper som de bör ta till sig av och utveckla. När ett barn har lärt sig ett nytt beteende kommer det nästan att bli som en vana för dem. Men det är inte alltid enkelt. Livet bjuder på många utmaningar och dagens samhälle uppmuntrar inte alltid till gott beteende. Men genom goda föredömen och träning i gott beteende och positiva egenskaper kommer barnen att växa upp till fina människor som vet vad som är rätt och fel. Vi hoppas att ni har roligt när ni introducerar nya goda beteenden till barnen i era liv. Den här boken är bara början. Var kreativa och glöm inte bort att berömma barnens framsteg! Bli en bra människa En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper Av Juliette Garesché Dages Illustrationer av R.W.Alley

Den hjälper barnen att känna igen och…

Att inspirera de anställda är en bra egenskap om du vill att de ska nå framtida mål. En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper Av Juliette Garesché Dages Illustrationer av R.W.Alley Den här boken introducerar grunderna till got joffi missionsbutik - Bli en bra människa Frakt endast 39 kr inom Sverige! Kassa. BÖCKER.

RELATERADE BÖKOR