På äventyr med Raspberry Pi

På äventyr med Raspberry Pi - Carrie Anne Philbin | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carrie Anne Philbin
DIMENSIONERA
11,93 MB
FILNAMN
På äventyr med Raspberry Pi.pdf
ISBN
6589958841516

BESKRIVNING

Boken På äventyr med Raspberry Pi är skriven för unga datorintresserade som snabbt vill komma igån med övningar på den lilla enkortsdatorn Raspberry Pi. Boken passar även utmärkt för lärare på mellanstadiet som vill komma igång med undervisining i programmering. Steg för stegbeskrivning hur du startar, laddar ner uppdateringar, kopplar till elektronik gör det enkelt att få baskunskaperna och se hur intressant det är att låta en dator styra elektroniska konstruktioner.

I skrivande stund har Raspberry Pi sålts i över 19 miljoner enheter, vilket gör den lilla datorn till den bäst säljande brittiska persondatorn någonsin. Sedan starten har Raspberry Pi tillverkats i ett antal generationer och olika modeller med olika bestyckning och prestanda och lite olika utseende. Raspberry Pi.

Read it now Wireframe issue 33. Yacht Club's armoured hero goes rogue. Raspberry Pi blev en succé från start.

RELATERADE BÖKOR