Matte Direkt 7

Matte Direkt 7 - Synnöve Carlsson, Karl Bertil Hake | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Synnöve Carlsson, Karl Bertil Hake
DIMENSIONERA
7,95 MB
FILNAMN
Matte Direkt 7.pdf
ISBN
4679919787048

BESKRIVNING

Sedan 2001 har Matte Direkt engagerat elever och hjälpt dem att uppnå målen i matematik. I den tredje upplagan av Matte Direkt 7 finns samma elevnära tilltal och samma väl beprövade struktur som tidigare, men nu med ett tydligare fokus på problemlösning, resonemang och kommunikation. Elever lär på olika sätt. En del behöver stöttning för att kunna gå vidare, andra behöver utmaningar för att göra framsteg. Med nya Matte Direkt vill vi ge alla elever bättre förutsättningar att utvecklas i matematik. Här möter eleverna 1) förstärkt fokus på de grundläggande begreppen inom taluppfattning, algebra och geometri 2) parallella kurser som på olika nivåer täcker in det centrala innehållet 3) avsnitt som särskilt lyfter fram problemlösning, resonemang och kommunikation. Till nya upplagan av Matte Direkt hör också en lärarguide. Det är ett helt nytt lärarmaterial som gör det enklare att arbeta med läromedlet. Lärarguiden följer elevboken uppslag för uppslag och ger underlag för ett formativt arbetssätt. Här hittar ni bland annat kommentarer till kritiska punkter och exempel på vanliga missuppfattningar hos eleverna samt tydliga lärandemål och förslag på uppgifter för start och avslut.

cd (Häftad, 2009) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu! Träna på matte genom att göra matteprov online i en logisk ordning, där proven bygger på varandra! Matteprov.nu - matteprov online direkt i webbläsaren CalcBuddy Här ställer och hittar du frågor inom matematik för årskurs 7. Läs mer om matematiken som hör till årskurs 7 på Matteboken.se. Nedan följer en lista av avsnitt i Matte Direkt 9.

Algebra 7 . Senast uppdaterad 31 augusti 2016 06:17 Kontakt.

RELATERADE BÖKOR