Sen kom vintern

Sen kom vintern - Per Gustavsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Gustavsson
DIMENSIONERA
3,33 MB
FILNAMN
Sen kom vintern.pdf
ISBN
2443398737982

BESKRIVNING

AUGUSTNOMINERAD!Haren skuttar ut för att göra det han brukar och älskar -- plocka morötter! Varje dag är den andra lik, men det gör inget, haren trivs med rutiner. Men ... så får han syn på något mycket märkligt -- ett vitt hårstrå i pälsen. Och ett till! När han går ut nästa morgon är hela världen vit. Haren drabbas av en livskris ... Men inget ont som inte har något gott med sig. Det visar sig att en vit päls kan ha sina fördelar när den lömska räven är på jakt!En bilderbok om att möta livets föränderlighet, med Per Gustavssons omisskännliga humor i såväl text som bild.Augustjuryns motivering: "Med ett lustfyllt, spänstigt och varierat färg- och formberättande uppdaterar Per Gustavsson fabelgenren med sin berättelse om haren och räven. Harens rädsla inför allt som är nytt och okänt -- som årstidsväxlingarna, björngropens mörker, den nya vita vinterpälsen -- är komisk, men blir till något mer: en varmt lekfull berättelse kring existentiella frågor om förändring, fara, och möjligheter -- för oss alla."

Ämnesord: Bok - Sen kom vintern. Haren skuttar ut för att göra det han brukar och älskar -- plocka morötter! Varje dag är den andra lik, men det gör inget, haren trivs med rutiner.

Årtal: 2019. Med ett lustfyllt, spänstigt och varierat färg- och formberättande uppdaterar Per Gustavsson fabelgenren med sin berättelse om haren och räven. Sen kom vintern är en av de böcker som blev nominerad till Augustpriset i kategorin Bästa svenska barn- och ungdomsbok 2019.

RELATERADE BÖKOR