Prio Matematik 8 Grundbok

Prio Matematik 8 Grundbok - Katarina Cederqvist, Stefan Larsson, Patrik Gustafsson, Attila Szabo | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Cederqvist, Stefan Larsson, Patrik Gustafsson, Attila Szabo
DIMENSIONERA
4,60 MB
FILNAMN
Prio Matematik 8 Grundbok.pdf
ISBN
1308460257261

BESKRIVNING

I grundboken inleds varje kapitel med en ingress som berättar om innehållet i kapitlet, vilka begrepp och vilket centralt innehåll som behandlas. Dessutom finns ett litet förkunskapstest. Teori och exempel får ta plats och är skrivna så att eleverna lätt kan följa med. Vi förtydligar och lyfter fram kritiska punkter med pekbubblor och kommentarer. Uppgifterna inleds med en öppen uppgift som syftar till att samla klassen. Alla elever ges möjlighet att komma med lösningar och svar. Uppgifterna är inspirerande och varierade på tre nivåer. Historiksidor gör nedslag i matematikhistorien eller i intressanta samhällsföreteelser. I slutet av varje kapitel finns ett uppslag, Problem, resonemang och kommunikation, där eleverna får extra träning i att använda och utveckla dessa förmågor. Varje kapitel avslutas med ett begreppstest och ett kapiteltest. Begreppstestet kan användas för att kontrollera att eleven har förstått begreppen. Kapiteltestet kan ses som en diagnos över grundläggande metoder. Utifrån resultatet på begreppstest och kapiteltest arbetar eleverna vidare med basläger eller hög höjd. Sist i kapitlet finns en begreppslista och en tankekarta. Begreppslistan ger en förklaring till de viktigaste begreppen i kapitlet. Tankekartan fungerar som en sammanfattning.

Läs mer och beställ Sanoma Utbildning. Läromedelsegenskaper: Alternativa styrsätt Läromedlet går helt att styra med fingrarna på en pekskärm.

Läromedlet går helt att styra med mus. Mer om Alternativa ... Prio Matematik 7 Grundbok.

RELATERADE BÖKOR