Peppbok för tjejer : en fylla-i-bok med råd och inspiration

Peppbok för tjejer : en fylla-i-bok med råd och inspiration - Anna Brett | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Brett
DIMENSIONERA
6,39 MB
FILNAMN
Peppbok för tjejer : en fylla-i-bok med råd och inspiration.pdf
ISBN
3090011983076

BESKRIVNING

Tjejer hitta er  inre rebellUpptäck dig själv och vem du vill vara i denna färgstarka och inspirerande fylla-i-bok. Fråga dig vem du är idag och hur du vill utvecklas framåt. Lär dig mer om dig själv, ditt liv och din framtid bland annat med hjälp av kvinnor genom historien som har kämpat för att uppnå sina mål. Många frågor som dessa kvinnor har stött på är aktu­ella även för dagens unga tjejer: utseende, skol­stress, självförtroende, ojämlikhet, mobbing med mera. Boken är tänkt att inspirera unga tjejer att gå sin egen väg.  Logg-sidor, listor att fylla i, inspirerande pla­neringssidor, quiz, topplistor, utmaningar med mera. Citat och exempel från flera olika områden: sport, vetenskap, populärkultur, politik och humaniora.  Starka kvinnors levnadshistorier lyfter fram exempel på mod, uthållighet och kreati­vitet. En peppande och färgstark bok för dagens unga tjejer. En bok som understryker att varje män­niska är viktig.  Ålder: 1215 år. Peppbok för tjejer är ett komplement till Starka kvinnor och är vackert illustrerad av samma åtta konstnärer. 

Skickas senast imorgon. Köp boken Peppbok för tjejer : en fylla-i-bok med råd och inspiration av Anna Brett (ISBN 9789174692907) hos Adlibris.

Upptäck dig själv i denna färgstarka och inspirerande fylla-i-bok. Fråga dig vem du är Tjejer hitta er inre rebell Upptäck dig själv och vem du vill vara i denna färgstarka och inspirerande fylla-i-bok.

RELATERADE BÖKOR