Sofi och Jakob reser till New York

Sofi och Jakob reser till New York - Lovisa de Geer | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lovisa de Geer
DIMENSIONERA
9,95 MB
FILNAMN
Sofi och Jakob reser till New York.pdf
ISBN
3426973303224

BESKRIVNING

WOW! Jag skulle nog inte våga titta ut om jag bodde högst där uppe. säger Jakob. Undrar hur många trappsteg det är dit? frågar Sofi. Sofi & Jakob har precis landat i New York med sin favoritfaster Lollo ochallt känns högt, spännande och fantastiskt. De ger sig ut på äventyr i denstora staden, de reser med yellow cab, äter hamburgare och dricker milkshakes och upptäcker både Times Square, Empire State Building och Frihetsgudinnan. Men när de passerar Central park Zoo får de veta att en liten apa precis har rymt. Kommer de kunna hitta den lilla apanoch få hittelönen som utlovats? Häng med på resan och hjälp dem hitta apan Jocko igen. Sofi & Jakob reser till New York är den andra delen i en serie av härliga reseberättelser för hela familjen. Både med korta och lärorika fakta omsevärdheterna och en upptäcktsresa i New York. 

De ger sig ut på äventyr i denstora staden, de reser med yellow cab, äter hamburgare och dricker milkshakes och upptäcker både Times Square, Empire State Building och Frihetsgudinnan. Sofi & Jakob har precis landat i New York med sin favoritfaster Lollo ochallt känns högt, spännande och fantastiskt. De ger sig ut på äventyr i denstora staden, de reser med yellow cab, äter hamburgare och dricker milkshakes och upptäcker både Times Square, Empire State Building och Frihetsgudinnan. Pris: 109 kr.

Ett inlägg delat av Lovisa de Geer (@lovisa_degeer) 17 Okt 2018 kl. 1:38 PDT Recension "Sofi & Jakob reser till New York" Recension "Detta är mitt liv" Recension "Den som hackar" Recension "Kalle med klänning" Recension "Sofi & Jakob reser till London" Recension "De sju systrarna" Recension "Sofia Z-4515" Loppisinköp; Recension "Bränd: En resa genom eld" april (23) mars (18) februari (19) Det är mitt i natten när Jakob plötsligt vaknar.

RELATERADE BÖKOR