Yrkessvenska inför praktiken : lokalvård, hemtjänst och kök

Yrkessvenska inför praktiken : lokalvård, hemtjänst och kök - Emil Molander, Marita Standár | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emil Molander, Marita Standár
DIMENSIONERA
5,9 MB
FILNAMN
Yrkessvenska inför praktiken : lokalvård, hemtjänst och kök.pdf
ISBN
3932750798734

BESKRIVNING

Yrkessvenska inför praktiken är en lärobokserie i svenska som andraspråk tänkt att stödja nyanlända på jakt efter ett arbete i Sverige. Denna bok i serien förbereder elever inför praktik inom områdena lokalvård, hemtjänst och kök.Svårighetsgraden är anpassad till kursmålen för Sfi B och är noga utprovad för att ligga på rätt grammatisk nivå för att stödja huvudsyftet med boken som är språklig träning och inlärning av arbetsrelaterade ord och fraser.Emil Molander som tillsammans med Marita Standár är författarna bakom serien berättar: För många nyanlända är yrkessvenska idag ett viktigt stöd på vägen till en anställning, men det är svårt att hitta rätt läromedel. Denna bokserie ger både ett relevant innehåll för varje yrke och ordentligt med övningar till varje kapitel. Det betyder att lärarna inte behöver lägga tid på att skriva repetitionsövningar och istället kan ägna sig år det som behövs mest: undervisning.Eleverna får träning inom fyra primära kunskapsområden: läsa, skriva, tala och höra och varje kapitel avslutas med en kunskapskontroll där eleven får en chans att visa upp sina framsteg för läraren. Boken innehåller även uttalskapitel där eleven får lära sig det viktigaste inom ordbetoning samt målgruppsanpassade instruktioner till läraren om vad som är viktigt att tänka på i undervisning och uttalsträning.Författarna Emil Molander och Marita Standár är synnerligen erfarna och dessutom legitimerade lärare i svenska som andraspråk. Emil Molander har en bakgrund som universitetsadjunkt vid Mittuniversitetet och driver ett utbildningsföretag specialiserat på yrkessvenska för utländska läkare. Marita Standár har över 25 års erfarenhet av undervisning i svenska för vuxna invandrare och undervisar på Sfi i Jönköping.

Författarnas syfte med denna bok har varit att presentera situationsbundna fraser och repliker så att den ryskspråkliga användaren kan tillägna sig grundläggande kunskaper i svenska med ... Yrkessvenska inför praktiken är vår rykande färska kapitelserie som kommer att . arbete inom områdena Förskola, Lokalvård, Hemtjänst, Kök, Bygg, Fastighet,.

Svårighetsgraden är anpassad till kursmålen för Sfi B och är noga utprovad för att ligga på rätt grammatisk nivå för att stödja huvudsyftet ... Yrkessvenska inför praktiken: lokalvård, hemtjänst och kök (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Yrkessvenska inför praktiken är en lärobokserie i svenska som andraspråk tänkt att stödja nyanlända på jakt efter ett arbete i Sverige.Denna bok i serien förbereder elever inför praktik inom områdena lokalvård, hemtjänst och kök. Svårighetsgraden är anpassad till kursmålen för Sfi B och är noga utprovad för att ligga på rätt grammatisk nivå för att stödja huvudsyftet ... Yrkessvenska inför praktiken : Lokalvård, hemtjänst och kök av Emil Molander , Marita Standár häftad, 2017, Svenska, ISBN ...

RELATERADE BÖKOR