Under ett rabarberblad : verser för människor och djur

Under ett rabarberblad : verser för människor och djur - Lena Sjöberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Sjöberg
DIMENSIONERA
10,61 MB
FILNAMN
Under ett rabarberblad : verser för människor och djur.pdf
ISBN
9115455180870

BESKRIVNING

Skuggan svalkar, solen gassar,morötter som står på rad.Liten katt med vita tassarsover under palmkålsblad.Solen sina strålar hälleröver pälsen blank och het.Våran katt i sömnen gnäller.Vad hon drömmer ingen vet.Solen svalkar, solen gassar,svansen rycker till ibland.Liten katt med vita tassarslumrar i vårt grönsaksland.Verser om fåglar och fjärilar, höghus och hönor, pappor och paddor. Verser på rim om naturen och djuren. Om en borttappad vante och en frusen trädgårdsrabatt. Lena Sjöbergs stämningsfulla dikter och fantastiska bilder tar oss med till olika årstider, skiftande miljöer och annorlunda möten. Under ett rabarberblad bjuder in till läsning av kortare texter med mycket att fundera kring. Att läsa själv eller tillsammans, en vers i taget eller alla på en gång.Lena Sjöberg är en av våra mest hyllade barnboksskapare. På Rabén & Sjögren har hon tidigare utkommit med tre böcker. Två av dessa har Augustnominerats.

Köp Under ett rabarberblad : verser för människor och djur av Lena Sjöberg på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Under ett rabarberblad : verser för människor och djur / Lena Sjöberg.

Sjöberg, Lena, 1970- (författare, illustratör) Alternativt namn: Šeberg, Lena, 1970 ... Under ett rabarberblad Jag har länge haft lite svårt för det som en kan kalla för "pretentiöst", vare sig det gäller film, musik, konst eller litteratur. Inom just litteratur älskar jag poesi men tycker ofta att det ligger en pretentiös dimma ovanpå mycket av just den typen av texter. Köp 'Under ett rabarberblad : verser för människor och djur' nu.

RELATERADE BÖKOR