Jag lär mig klockan B

Jag lär mig klockan B En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,24 MB
FILNAMN
Jag lär mig klockan B.pdf
ISBN
1058717676829

BESKRIVNING

I Jag lär mig klockan B ökar svårighetsgraden och omfattar analoga och digitala tidsangivelser samt övningar i att läsa tidsangivelser för TV-program och tidtabeller. Passar för elever i grundsärskolan och andra elever i behov av enkelt, tydligt och strukturerat matematikmaterial med långsam progression.

29 april 2020 14:32. Inte så kul och man behöver börja om o amn har ...

Rita visarna i klockan och hur lång tid tar det att borsta tänderna? Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger. Alla produkter » Matematik » Klockan, tiden och året » Jag lär mig klockan - del B. Klockan, tiden och året Alla produkter AKK (Alternativ och Kompletterande Kommunikation) AKK GAKK (Grafisk AKK) TAKK (Tecken som AKK) Fakta ADHD Autism och Aspergers syndrom Funktionshinder "Jag lär mig klockan" ingår i en serie med aktivitetsböcker; ett par av de andra titlarna är "Jag lär mig räkna" och "Jag lär mig skriva".

RELATERADE BÖKOR