Det perfekta brottet

Det perfekta brottet - Mac Barnett | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mac Barnett
DIMENSIONERA
3,67 MB
FILNAMN
Det perfekta brottet.pdf
ISBN
5832935526615

BESKRIVNING

Mac B är tillbaka och den här gången är en ny fiende ute efter drottningens kronjuveler! När juvelerna försvinner från ett låst rum anlitas Mac för att lösa gåtan. Hur bröt sig tjuven in? Vart tog juvelerna vägen? Spåren leder Mac till ett irländskt slott där han tvingas hantera allt från dödliga mördarkobror till bisarra isskulpturer. Och en slug plan som sträcker sig hundratals år tillbaka i tiden. Kommer Mac att lösa detta låsta rummet-mysteriet i tid? Kombinationen av humor och historiska fakta gör Kid Spy - Det perfekta brottet till något alldeles eget. En smart skrattfest! Prisbelönta amerikanska författaren Mac Barnett har tidigare skrivit böckerna om Dubbel-Trubbel. Kid Spy är illustrerad av Mike Lowery och översatt till svenska av Caroline Bruce.  

Ännu mer fascinerande är att kursen trots detta inte kraschar. Det är den 7 mars 2015 och jag har just fått en aha-upplevelse. Hur man gör det perfekta brottet.

En smart skrattfest! Prisbelönta amerikanska författaren Mac Barnett har tidigare skrivit böckerna om Dubbel-Trubbel. Kid Spy är illustrerad av Mike Lowery och översatt till svenska av Caroline Bruce. Det perfekta brottet.

RELATERADE BÖKOR