Arbeta i Sverige - Restaurang och storkök

Arbeta i Sverige - Restaurang och storkök - Eva Källsäter | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Källsäter
DIMENSIONERA
8,64 MB
FILNAMN
Arbeta i Sverige - Restaurang och storkök.pdf
ISBN
4942721005022

BESKRIVNING

Boken vänder sig till studerande som vill arbeta inom restaurang- och storköksbranschen och inte har svenska som modersmål. Texterna är enkla och syftar till att ge en bra språklig grund inför arbete och studier inom olika köksyrken samtidigt som de ger en inblick i vad det innebär att arbeta i svenska restauranger och storkök. Boken är avsedd för Sfi kurs B och uppåt, men fungerar också för orienteringskurser, yrkesutbildningar och liknande. Den kan också ha sin plats inom delar av ungdomsgymnasiet.Läs merArbeta i Sverige – Restaurang och storkök innehåller enkla texter med tillhörande övningar om åtta autentiska personer som arbetar i restaurang- och storköksbranschen: en kock, en diskare, en kallskänka, en servitris, en barmästare, en kökschef, ett köksbiträde och en husmor. Boken är rikt illustrerad med tydliga och användbara bilder på såväl köksredskap och matvaror som uppslagsbilder över restaurang- och storkök.Till varje text finns olika typer av övningar: diskussionsuppgifter, skrivuppgifter, läsförståelse, ordförståelse och grammatik. Övningarna tränar också en mängd facktermer, ord och uttryck från ämnesområdet.

På restaurangen lagar du många rätter i mindre mängder, så kallad à la carte. Ännu en möjlighet för kockar är att arbeta som kock inom hälso- och sjukvården, som har till uppgift att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter. Arbeta i Sverige - Restaurang och storkök hämta PDF Eva Källsäter.

Alla vagnar som används i en restaurang ska vara stabila och lätta och säkra att hantera även vid full last. Information om arbetsmiljö inom hotell och restaurang. De vanligaste arbetsolyckorna på restauranger och i storkök händer när någon halkar eller snubblar till. VG Storkök Restaurangmaskiner & Köksutrustning med kvalitet.

RELATERADE BÖKOR