Uppdrag Matte 3A Övningsbok

Uppdrag Matte 3A Övningsbok - Anna Kavén | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Kavén
DIMENSIONERA
3,14 MB
FILNAMN
Uppdrag Matte 3A Övningsbok.pdf
ISBN
7079839541840

BESKRIVNING

Räkna med forskningUppdrag Matte väcker intresset för matematiken med spännande uppdrag som eleverna får prova att lösa. Serien är utvecklad i samarbete med forskarna Per-Olof och Christine Bentley.Matematik är en kreativ, reflekterande och problemlösande aktivitet (Lgr 11); det är utgångspunkten för Uppdrag Matte.Läs merGemensamma genomgångarUndervisningen i matematik bör enligt forskning byggas upp kring gemensamma genomgångar där elever och lärare tillsammans diskuterar matematik. Då får eleverna på ett naturligt sätt in begreppsträning och förståelse för att problem kan lösas på olika sätt. Därför inleds varje kapitel med att ni läser en berättelse som finns i Lärarmaterialet. Den utmynnar i ett Uppdrag som eleverna får hjälpa mattedeckarna, Alfa, Eta, My och Pi att lösa. Uppdraget är ett inspirerande och spännande problem som går att lösa med hjälp av elevernas samlade matematikkunskaper. Berättelserna delas upp på två lästillfällen, ett då uppdraget presenteras för eleverna och ett när mattedeckarnas lösning avslöjas. Gemensam grundkursEfter inledningen, som avslutas med gruppdiskussioner där eleverna hjälper mattedeckarna att lösa uppdraget, arbetar eleverna med en gemensam grundkurs. Här får de genomgångar och övningar på de moment som kapitlet behandlar. I Grundböckerna ligger fokus på gemensamt arbete i klassen för att befästa och träna in de grundläggande kunskaperna i matematik. Eleverna kan sedan träna enskilt i Övningsboken och i digitalt övningsmaterial. Grundkursen avslutas med att eleverna får höra mattedeckarnas lösning på uppdraget och kan jämföra den med sina egna lösningar.Diagnos och två nivåerDärefter får eleverna göra en diagnos. Från och med 1B-boken är diagnosen uppdelad i två nivåer som leder in eleverna på rätt spår. Spår 1 för de elever som behöver repetera grundkursen, spår 2 för dem som behöver fördjupande övningar inom kapitlets moment samt spår 3 för de elever som behöver utmaning. Alla nivåer ligger parallellt på sidorna. Efter varje kapitel utvärderar eleverna sina kunskaper. Komponenter i serien- Grundböcker (2 st/år) där varje kapitel inleds och avslutas med uppdrag- Övningsböcker (2 st/år) med övningar på tre nivåer- Digital Lärare med allt undervisningsmaterial digitalt- Digitalt övningsmaterial (elevlicens) med interaktiva övningarOm författarnaAnna Kavén har lång erfarenhet av att undervisa i matematik på lågstadiet. Hon har tidigare erfarenheter av att skriva läromedel.Mats Wänblad är en etablerad författare av barn- och ungdomslitteratur.

Skickas inom vardagar. Provläs! Mattedetektiverna 2A Grundbok Anna Kavén, Hans Persson ... Pris: 85 kr.

Räkna med forskningUppdrag Matte väcker intresset för matematiken med spännande uppdrag som eleverna får prova att lösa. Uppdrag Matte väcker intresset för matematiken med spännande uppdrag som eleverna får prova att lösa. Serien är utvecklad i samarbete med forskarna Per-Olof och Christine Bentley.

RELATERADE BÖKOR