Solid Gold 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Solid Gold 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones
DIMENSIONERA
4,24 MB
FILNAMN
Solid Gold 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt.pdf
ISBN
3053435088830

BESKRIVNING

I Solid Gold 2 Teacher’s Guide förklaras konceptet och de pedagogiska idéerna bakom Solid Gold 2, som är ett komplett läromedel i engelska för i första hand gymnasiets högskoleförberedande program samt för vuxna elever. I lärarpaketet ingår tre aktiveringskoder som ger tre lärare tillgång till allt innehåll i digitalt format samt det digitala elevpaketet Solid Gold 2.Lärarpaketet innehåller också manus till hörövningarna och In the Spotlight-filmerna, och extra övningar till läromedlets olika units. Unit Tests och General Tests ger eleverna möjlighet att träna inför nationella prov.Hela innehållet i den tryckta lärarhandledningen finns också i de digitala resurserna, där man kan ladda ner och skriva ut alla övningarna och proven, manus till hörövningarna och kopieringsunderlag med uppgifter till In the Spotlight-filmerna.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Solid Gold 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt ...

Solid Gold 3 - Digitalt klasspaket säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Solid Gold 2, för kursen Engelska 6, är ett helt nytt och utmanande läromedel för elever på studieförberedande program och för studerande inom vuxenutbildningen eller motsvarande.

RELATERADE BÖKOR