Skisser från Nordiska väsen

Skisser från Nordiska väsen - Johan Egerkrans | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Egerkrans
DIMENSIONERA
9,66 MB
FILNAMN
Skisser från Nordiska väsen.pdf
ISBN
9039239111206

BESKRIVNING

För ett par år sedan gav Johan Egerkrans ut det vackra storverket Nordiska väsen. Nu har du möjlighet att på nytt djupdyka i den nordiska folktron och med hjälp av skisser från boken färglägga och återskapa dina egna magiska väsen. Den skönspelande näcken, nattens mara, skogens huldra och mylingarna är typiska för Norden. De personifierar naturen i all dess nyckfullhet.Egerkrans skissbok presenterar ett brett urval av de väsen han själv anser vara de mest fascinerande. Med detaljrika illustrationer tas man med på en fantastisk resa bland de varelser som gömmer sig i vildmarkerna – nu kan du locka fram konstnären i dig och själv bestämma hur de ser ut.

Nordens mörka skogar, djupa sjöar och höga berg.. Most popular tracks for #nordiska väsen.

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ... För ett par år sedan gav Johan Egerkrans ut det vackra storverket Nordiska väsen.

RELATERADE BÖKOR