Och trädet var lyckligt

Och trädet var lyckligt - Shel Silverstein | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Shel Silverstein
DIMENSIONERA
11,1 MB
FILNAMN
Och trädet var lyckligt.pdf
ISBN
8744482189363

BESKRIVNING

Det var en gång ett träd som älskade en liten pojke. Och pojken älskade trädet. Han åt av hennes äpplen, gungade i hennes grenar, sov i hennes skugga. Och trädet var lyckligt. Men tiden går. Pojken blir äldre. Han får andra intressen än äpplen och klättring. Den ovanliga vänskapen sätts på svåra prov.Shel Silverstein (1930-1999) var barnboks­författare, dramatiker, bildkonst­när, musiker och sångmakare. I hemlandet USA räknas flera av hans böcker för barn som moderna klassiker och utkommer i ständigt nya upplagor. Hans sånger har spelats in av artister som Johnny Cash ("A Boy Named Sue"), Marianne Faithfull ("The Ballad of Lucy Jordan") och Dr. Hook ("Sylvia's Mother"). Samtidigt med Och trädet var lyckligt utger Karneval förlag ytterligare en barnbok av Shel Silverstein, Vem vill ha en billig noshörning?

Nu ger hon ut boken på nytt, i en hållbar tappning, rapporterar Bok 365 . Och trädet… HIMMELSFLICKAN (Gråter ännu mer) Och trädet. SVAN 2 Förlåt, men du, Himmelsflickan… HIMMELSFLICKAN (Förtvivlad) Jaaa..

Pojken blir äldre. Han får andra intressen än äpplen och klättring.

RELATERADE BÖKOR