Kyrkogårdsön

Kyrkogårdsön - Linda Hjerth Axelsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Hjerth Axelsson
DIMENSIONERA
12,95 MB
FILNAMN
Kyrkogårdsön.pdf
ISBN
4996784525078

BESKRIVNING

Hon blinkar ett par gånger och försöker att se bättre. Jo, det glimmar. Tänk om det är en guldklimp? Eller kanske kattguld. Pappa har visat henne hur kattguld ser ut, men det här ser faktiskt ut som guld på riktigt. En skatt! Trots att luften håller på att ta slut drar hon sig ända ner till ankaret och sträcker ut ena handen för att få tag i klimpen. Hon hinner inte mer än sluta handen om den förrän någonting exploderar. Det är en enorm smäll som får henne att slungas i väg från linan. Har någon släppt en bomb i sjön? hinner hon tänka. Sedan får hon en kallsup som känns som kolsyra i näsan och bränner som eld innanför pannbenet. Veronica är på segelsemester och önskar att allt vore som förut. Då, innan hennes föräldrar adopterade Kayin från Tanzania. Sedan hon kom bryr de sig inte ett dugg om Veronica. Men Veronica får snart annat att tänka på. Det är något konstigt med ön där de har lagt till. I skogen finns det en gravsten som det står digerdöden på. När hon badar ser hon skuggan av ett stort monster i vattnet. Och på nätterna är det någon som skriver en ruggig berättelse i hennes anteckningsbok. Kanske kan Vihaan, killen med de glittriga ögonen i båten intill, hjälpa henne att lösa gåtan som Kyrkogårdsön verkar ruva på."Författaren Linda Axelsson Hjerth skriver så välkomponerat, spännande, mystiskt och vackert. En bok svår att lägga ifrån sig då man väl kommit en bit in i den. Lättläst, fantasieggande och samtidigt med en skir tonårskärlek och ett uns av avundsjuka på ett nytt syskon... Kyrkogårdsön är en välskriven mycket spännande bok, i ett land mellan fantasi och verklighet. Stundtals en riktig nagelbitare. Helhetsbetyg: 5."Publiceras i BTJ-häftet nr 2, 2020. Lektör Ewa Wendt

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Uvviken-Kyrkogårdsön ligger vid Vätterns nordvästra strand.

Siaröfortet är lätt att ta sig till och svårt att slita sig ifrån. Kyrkogårdsön, Stockholms skärgård Avgångsbrygga i Sthlm: Strömkajen (framför Grand Hôtel) Öppettider: 2020: 24/4-1/11 : Incheckning ... Handlingen kretsar kring fem ungdomar, som under ett sommarlov i skärgården blir indragna i en rad dunkla händelser. Ungdomarna får syn på aktivitet på Siaröfortet, en militärbas som... Kyrkogårdsön 184 95 Österåker Telefon: 070-3227132 Bokning: 08-273372.

RELATERADE BÖKOR