Kluriga korsord för barn

Kluriga korsord för barn - Sten Johnson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sten Johnson
DIMENSIONERA
3,74 MB
FILNAMN
Kluriga korsord för barn.pdf
ISBN
3220012840468

BESKRIVNING

Genom att lösa korsord kan man lära sig nya ord och deras betydelse på ett lekfullt sätt. Det är en utmaning och ett sätt att träna sin koncentration. Kluriga korsord för barn är ett roligt, lärorikt och utvecklande tidsfördriv för barn i lågstadieåldern. De färgglada korsorden är pedagogiskt konstruerade och där det blir lite knepigare finns ledtrådar till hjälp. Detta är ännu en korsordsbok för barn av Sten Johnson. Alla hans föregående korsordsböcker har blivit mycket populära och uppskattade för sina välgjorda kryss och tydliga illustrationer.   STEN JOHNSON är en erfaren korsordskonstruktör. Han har gjort ett stort antal korsordsböcker för barn och ungdomar, och har en bakgrund som speciallärare.

Korsordsbok med 41 korsord, ett på varje sida. Sist i boken finns sju sidor med facit.

Böckerna toppar ständigt bästsäljarlistorna och är de mest utlånade på biblioteken. Tipspromenader för barn. En tipspromenad är ett trevligt sätt att aktivera och sätta fart på evenamang av olika slag.

RELATERADE BÖKOR