Förföljda

Förföljda - Arne Norlin, Andreas Palmaer | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arne Norlin, Andreas Palmaer
DIMENSIONERA
9,22 MB
FILNAMN
Förföljda.pdf
ISBN
6725473158239

BESKRIVNING

Förföljda är del två (av tre) i serien Fans! av Arne Norlin och Andreas Palmaer. En smart, spännande och välskriven berättelse om fotboll, omöjlig kärlek och om hur långt ett hängivet fan kan gå i sin kärlek till laget. Tove och Noel är 12 år och har just börjat lära känna varandra. Båda älskar fotboll och tar för givet att den andre håller på samma lag. Men det gör de inte. Tvärtom. Noel håller på Hammarby och Tove är född AIK:are. Kraschen är oundviklig. Noels äldre bror gör allt för att få komma med i den innersta kretsen av Hammarby fans, han står inte ut med tanken på att Noel umgås med en AIK:are, det kan ju förstöra hela hans trovärdighet. Och Tove får inte umgås med Noel för sin pappa. Tove och Noel kan inte hålla sig ifrån varandra men nu måste de smyga för att överhuvudtaget kunna ses. Förutom sina familjer så har de andra fans och polisen efter sig. Hur långt kan man gå för att träffa den man tycker om? Och hur långt kan fans gå för att stödja sitt favoritlag.

Påven Gregorius den store skrev omkring år 600 ned reglerna för kyrkans hållning mot judarna. Förföljda kristna världen över har med stigande hopplöshet noterat er tystnad - och därmed Europas. De förtjänar ett svar.

Bönesamlingarna streamas (sändas) i realtid över internet en gång i månaden. Samlingarna hålls första onsdagen i månaden, kl 19.00 - 20.30 (februari till juni och september till december). Judarna fick skulden för Jesus död.

RELATERADE BÖKOR