Entré A elevbok

Entré A elevbok - Ylva Svensson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ylva Svensson
DIMENSIONERA
7,17 MB
FILNAMN
Entré A elevbok.pdf
ISBN
8706722173938

BESKRIVNING

Entré  A elevbok är en kombinerad textbok och arbetsbok som innehåller texter i skolans alla genrer. Boken är uppbyggd efter cirkelmodellen och varje kapitel omfattar en genre. Varje kapitel inleds med en målsida med rubrikerna Tala, Läsa, Skriva, Språkliga drag och Förmågor. Kapitlet avslutas sedan med en utvärderingssida kopplad till målen. Entré A elevbok används tillsammans med Entré A lärarwebb som är den digitala handledningen där även bildspel till elevboken, utskrivningsbara pdf:er med extraövningar och digitala repetitionsuppgifter finns.Entré A passar dig somvill ha ett material för nyanlända i samklang med Lgr 11 och senaste forskningvill ha ett material som innehåller texter i skolans alla genrervill ha ett material som bygger upp elevernas ämnesspråk och förmågor i de olika ämnenavill ha ett material uppbyggt efter cirkelmodellen och där läsförståelsestrategier ingår.Entré A är ett läromedel för nyanlända och består av elevbok A och B och lärarwebb A och B. Texter och uppgifter i A-delen utgår från kursplanerna  för åk 4-6 och i B-delen från kursplanerna för åk 7-9. Författare till Entré är Ylva Svensson som skrivit flera läromedel och har mångårig erfarenhet av att undervisa flerspråkiga elever.                

Entré Elevbok B är en kombinerad textbok och arbetsbok som innehåller texter i skolans alla genrer. Boken är uppbyggd efter cirkelmodellen och varje kapitel omfattar en genre.

Entré Elevbok B används tillsammans med ... Entré A elevbok är en kombinerad textbok och arbetsbok som innehåller texter i skolans alla genrer. Boken är uppbyggd efter cirkelmodellen och varje kapitel omfattar en genre.

RELATERADE BÖKOR