Det brinner!

Det brinner! - Laura Trenter | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laura Trenter
DIMENSIONERA
7,26 MB
FILNAMN
Det brinner!.pdf
ISBN
2292748105603

BESKRIVNING

Frida är bästa kompis med Christoffer, vars pappa är polis. Hon bor med sina föräldrar och sin syster i ett rött hus. En dag flyttar en ny tjej till staden, Isabelle. Frida och Isabelle blir kompisar, och Isabelle vill att de tjuvröker för att fira att de blivit bästisar. Frida går med på det men det går snett. Ödetorpet brinner ned, och Frida och Isabelle tror att allt är deras fel. De lovar att inte berätta för någon, men så hittar polisen rester av en person i ödetorpet. Vad ska Frida och Isabelle göra?Laura Trenter väjer inte för det riktigt skrämmande i sitt berättande, tvärtom tar hon ut svängarna ordentligt. Läsaren kan ändå tryggt våga läsa vidare: som den skickliga berättare Laura Trenter är lämnar hon ingenting åt slumpen.Det är andlöst spännande, så verkligt att man knappt törs läsa vidare. Men man måste …Om boken”Jättebra bok och jag kan nästan hela boken utantill, har läst den 5 gånger typ! Femma av mig!”Mos 12 år! :D, Boksidan.net

Barn & familj med Loa Falkman och Sofie Hamilton. Det brinner är en faktabok om brand för barn i ålder 6-9 år. Jag tycker dock att den passar till betydligt fler åldrar än så, läsningen i boken går att anpassa för de mindre barnen och för de större barnen har den också något att erbjuda.

Popmusik med elektroniska influenser, vi kallar det gråtdisco. Det är vi som är Brinner. Erik Kilström Projektledare/Foto & film [email protected] 070 - 345 49 01.

RELATERADE BÖKOR