De nya flodhästarna

De nya flodhästarna - Lena Landström | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Landström
DIMENSIONERA
4,3 MB
FILNAMN
De nya flodhästarna.pdf
ISBN
4180706620859

BESKRIVNING

I idyllen vid stranden är det plötsligt något som stör ordningen. Småflodhästarna glömmer bort sin trampolin och flodhästmadammen bränner vid sjögräspuddingen. Det är några främlingar som kommit dit."Det är lätt att bli förtjust i Lena Landströms charmiga flodhästvärld. Hennes knubbiga vattendjur älskar att ligga och slappa i det ljumma vattnet men är annars som folk är mest. Lite snarstuckna, lite svårflörtade och lite ängsliga för det som är nytt.[...]Det är bilderbokskonst att njuta av!"Södermanlands Nyheter"Lena Landströms illustrationer är enkla och uttrycksfulla i jordnära färger. Hon lyckas fånga flodhästarnas uttryck och kroppsspråk på ett mjukt och humoristiskt vis. Flodhästarnas värld är trygg och harmonisk, men ändå finns rädslan för det främmande."Pia Brånn, Folkbladet

Köp Nisses nya mössa av Lena Landström, Olof Landström på Bokus.com. Lena Landströms första bok om flodhästarna kom ut första gången 1993. Nu finns den i Rabén & Sjögrens Klumpe Dumpe-serie.

"Det är lätt att bli förtjust i Lena Landströms charmiga flodhästvärld. De nya flodhästarna. av Lena Landström (Bok) Svenska, För barn och unga.

RELATERADE BÖKOR