Avancera II - Matematik 4 för basår och gymnasiet

Avancera II - Matematik 4 för basår och gymnasiet - Henrik Petersson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Petersson
DIMENSIONERA
7,61 MB
FILNAMN
Avancera II - Matematik 4 för basår och gymnasiet.pdf
ISBN
4707136274603

BESKRIVNING

Avancera II är den andra boken av två som ingår i en serie av kurslitteratur för basårets matematikundervisning. Boken motsvarar gymnasiets kurs matematik 4, och seriens första bok, Avancera I, täcker kurs 3c på gymnasiet. Denna bok bygger därmed vidare på Avancera I och matematik 3c på gymnasiet.Den stora skillnaden mellan Avanceraserien och traditionell gymnasielitteratur är dels de längre teoriavsnitten mellan övnings­delarna, dels att framställningen är mer högskolemässig. Böckernas syfte är att ge studenten en bra förberedelse inför högskolans matematikundervisning. Ett stort fokus ligger också på problemlösning och undersökande aktiviteter, vilket i dag präglar skolundervisningen i matematik. I materialet integreras också teknikstöd och programmering – i enlighet med rådande kursplaner på gymnasiet.Bokserien är i första hand skriven för basårets matematikkurser, men böckerna kan med fördel även användas på motsvarande kurser på gymnasiet.På författarens hemsida finns kompletterande övningsuppgifter: www.matterial.n.nu/avancera

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Avancera I är den första boken av två som ingår i en serie av kurslitteratur för basårets matematikundervisning.

av Henrik Petersson, 1973-(Bok) 2019, Svenska, För vuxna. Matematik 5000 Kurs 3c.

RELATERADE BÖKOR