Alma och papegojmysteriet

Alma och papegojmysteriet - Kristina Collén | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Collén
DIMENSIONERA
12,22 MB
FILNAMN
Alma och papegojmysteriet.pdf
ISBN
9487709217504

BESKRIVNING

Almas två A, A som i autism och A som i ADHD gör Alma speciell. Speciellt bra på vissa saker. Som att lyssna. Och på att vara detektiv. Alma är också djurens väktare som mormor säger och när den operasjungande papegojan Jack försvinner är det bra att Alma finns där. Under jakten på papegojan håller det dock på att gå riktigt illa. Kanske kan Alma nu få användning för den magiska kraft hon just upptäckt att hon har ärvt från sin gammelmorfar Ansgar?

Alma är också djurens väktare som mormor säger och när den operasjungande papegojan Jack försvinner är det bra att Alma finns där. Under jakten på papegojan håller det dock på att gå riktigt illa. Alma och Papegojmysteriet är en föreställning av och med Awake Projects, baserad på boken av Kristina Collén.

Recensionsexemplar från Idus förlag! Bokens första mening: - Detektiv, säger mormor, medan hennes händer plaskar runt i diskhon. Om boken: Almas två A, A som i autism och A som i ADHD gör Alma speciell. Flygkapten Vera bryter benet i olyckan och kan inte vara till mycket hjälp.

RELATERADE BÖKOR