Vi bakar bullar

Vi bakar bullar - Sarah Vegna | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Vegna
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Vi bakar bullar.pdf
ISBN
9236820545677

BESKRIVNING

En bok om den lekfulla vardagen med ett litet barn!Baka bullar!Smula jästen.Blanda mjölet.Smeta och kleta.På pappa?OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre! Sagt om boken: Vi gör tillsammans kallas serien av småbarnsböcker från Olika förlag som har varierade huvudrollsinnehavare men med ett gemensamt tema: att skildra vardagen ur ett litet barns perspektiv. Vardagliga sysslor är ofta mer spännande för barn än de är för oss mer erfarna vuxna.Det uppstår en trivsam, varm gemenskap i det rosa köket, där både kroppsspråk och ansiktsuttryck visar på fin kontakt mellan barnet och pappan. Författaren Sarah Vegna och illustratören Astrid Tolke har skapat en känna igen sig-bok med Vi bakar bullar. De har dessutom mutat in en egen liten nisch bland småbarnsböckerna med sitt tema att barn gärna är delaktiga i vardagslivet.BTJ, Annika Lundeberg

Lägg bullarna i formar, eller på bakplåtspapper på plåten. Det går också att smörja plåten. Om man väljer att baka kanelbullar själv får man många bullar som man kan stoppa i frysen.

Doften av nybakta bullar är magisk. Det finns massor med varianter på vanliga kanelbullar, vaniljbullar, bullar med mandelmassa, blåbärsbullar med mera.

RELATERADE BÖKOR