Kärlek, kyssar och rekord

Kärlek, kyssar och rekord - Moni Nilsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Moni Nilsson
DIMENSIONERA
5,30 MB
FILNAMN
Kärlek, kyssar och rekord.pdf
ISBN
9251776616987

BESKRIVNING

Semlan och Gordon kommer hem från sina hemliga äventyr, och Lino är fortfarande väldigt borta. Semlan börjar undra om han verkligen finns på riktigt.Det gör han förstås och i slutet av sommaren får Semlan äntligen veta hur det känns att kyssa någon man är kär i. Och sen blir det födelsedag. Då dyker både en väldigt hungrig födelsedagspresent och en väldigt hemlig gäst upp Och redan innan den stora kysstävlingen med Gordon går av stapeln har pressen kommit till det spegelvända huset två gånger. För kring Gordon och Semlan är det sällan lugnt! Kärlek, kyssar och rekord är den tredje boken om Semlan och Gordon.Moni Nilsson (född 1955) är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över nästan 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats. 

159 kr. Semlan och Gordon kommer hem från sina hemliga äventyr, och Lino är fortfarande väldigt borta.

Semlan och Gordon kommer hem från sina hemliga äventyr, och Lino är fortfarande väldigt borta. Semlan börjar undra om han verkligen finns på riktigt. Kärlek, kyssar och rekord.

RELATERADE BÖKOR