Från Döda fallet till Ales stenar : platser med (spök)historia

Från Döda fallet till Ales stenar : platser med (spök)historia - Lena Arro | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Arro
DIMENSIONERA
6,91 MB
FILNAMN
Från Döda fallet till Ales stenar : platser med (spök)historia.pdf
ISBN
9433832722179

BESKRIVNING

Visste du att Sverige är fullt av spöken? Över hela landet finns det platser där det händer saker vi helt enkelt inte kan förklara. Den här boken berättar om flera av de platserna. Följ med till Ales stenar i Skåne där vikingakungen Ale fortfarande härskar, och åker du till Döda fallet i Jämtland får du se upp för Vildhussen,som var den som stoppade vattenflödet så att falletnumera är helt uttorkat. Och kom ihåg att se dig över axeln om du besöker Falks grav i Västergötland. Man vet aldrig vad som lurar vid en gammal gravmitt i skogen där det alltid ligger färska blommor ... Den här boken berättar om tio av Sveriges mest läskiga, mystiska och oförklarliga platser. Till varje kapitel hör en spökhistoria som kanske eller kanske inte är sann. Vågar du besöka platserna med (spök)historia?

| Adlibris Från Döda fallet till Ales stenar: Platser med (spök)historia av Lena Arro och Filippo Vanzo. ...

Skickas idag. Köp boken Från Döda fallet till Ales stenar : platser med (spök)historia av Lena Arro (ISBN 9789172998766) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR