E2000 Entreprenörskap Faktabok

E2000 Entreprenörskap Faktabok - Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård
DIMENSIONERA
8,66 MB
FILNAMN
E2000 Entreprenörskap Faktabok.pdf
ISBN
6774635636250

BESKRIVNING

E2000 Entreprenörskap presenterar kärninnehållet i kursen Entreprenörskap på ett lättillgängligt och konkret sätt utifrån en grunddel och valbara fördjupningsdelar. Såväl det entreprenöriella förhållningssättet som projektmetodik, ekonomi och marknadsföring tas upp.Läs merUtmärkande drag- Entreprenörskapskursens kärna på enkelt sätt- Specialanpassade övningsböcker för olika program- Rikligt med övningsuppgifter- Projektförslag- Valbara fördjupningsdelar i faktabokenE2000 Entreprenörskapsserien består av en gemensam faktabok till vilken ansluter separata övningsböcker för i första hand de gymnasieprogram där kursen Entreprenörskap är obligatorisk för alla elever. I övningsböckerna finns det gott om övningsuppgifter av olika slag samt projektförslag, naturligtvis med branschanknytningar.Läromedlet är uppbyggt utifrån Grunddel respektive Fördjupningsdel.Grunddel1 Entreprenörer och företagande2 Projektarbete - en arbetsmodell3 Utveckla en idé och skydda den4 Hur ska projektet organiseras?5 Undersöka förutsättningarna6 Samarbete och problemlösning7 Vilka resurser behövs?8 Ekonomi9 Planera ekonomin10 Marknadsföring10 Redovisa projekt11 Utvärdera projektFördjupningsdelA Vilken företagsform?B FinansieringenC Vad kostar en anställd?D Investeringar för framtida lönsamhetE Marknadsföra på rätt sättNedladdningsbara filerMan kan ladda ned de nedladdningsbara filerna via dator, mobiltelefon och surfplatta under en begränsad tid. Man får inte tillgängliggöra verket för andra om det inte framgår på något sätt att detta är tillåtet.Om författarnaJan-Olof Andersson och Anders Pihlsgård är mycket välrenommerade författare som skrivit ett antal böcker i bl.a. Företagsekonomi, Småföretagande och Marknadsföring. De är båda såväl gymnasielärare som konsulter. De har stor erfarenhet av projektarbetsformer från såväl skola och undervisning som näringsliv.

Mode, Inredning, Elektronik, Motor, Samlarobjekt & mer Tradera E2000 Entreprenörskap presenterar kärninnehållet i kursen Entreprenörskap på ett lättillgängligt och konkret sätt utifrån en grunddel och valbara fördjupningsdelar. Såväl det entreprenöriella förhållningssättet som projektmetodik, ekonomi och marknadsföring tas upp.Läs merUtmärkande drag- Entreprenörskapskursens kärna E2000 Entreprenörskap Faktabok.

Skickas inom: 5-9 vardagar . Vårt normalpris 478,00 kr.

RELATERADE BÖKOR