SFI-boken ÖVA! Kurs A och B

SFI-boken ÖVA! Kurs A och B - Fredrik Harstad, Jenny Hostetter | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Harstad, Jenny Hostetter
DIMENSIONERA
9,99 MB
FILNAMN
SFI-boken ÖVA! Kurs A och B.pdf
ISBN
8503303278491

BESKRIVNING

SFI-boken är en läromedelsserie som bygger på autentiska intervjuer med barn, unga och äldre. Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel att utgå ifrån samt många uppgifter inför det nationella provet. Serien finns i tre delar och varje del består av textbok, övningsbok, cd, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.SFI-boken ÖVA! Kurs A och B innehåller åtta teman:HejJag flyttade till SverigeSkola och arbeteSvenska språket och jag BoendeFamilj och vännerFritid och hälsaI SverigeLäromedlet innehåller vardagsknutna och varierande övningar. Här har författarna tagit sikte på språkets bruk och struktur. Genom övningarna får eleverna en chans att vidga sitt vokabulär i tal och skrift, träna på uttal, meningsbyggnad och övrig grammatik i meningsfulla och vanliga språksammanhang. Samtidigt får de lära sig att söka och förstå information på allt från kartor, kvitton, diagram, bilder och tidtabeller till hemsidor med t ex bostadsansökan och arbetsförmedling. SFI-boken ÖVA! Kurs A och B i korthet: • vänder sig till elever som läser studieväg 1 • vardagsknutna och varierande övningar • ger eleverna möjlighet att vidga vokabulär, träna uttal, meningsbyggnad och övrig grammatik

SFI-boken SKRIV! Kurs A och B Fredrik Harstad, Jenny Hostetter (Häftad) Provläs. Tipsa en vän 259 kr Antal.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. SFI-boken ÖVA! Kurs C och D i korthet: • vänder sig till elever som läser studieväg 3 • vardagsknutna och varierande övningar • ger eleverna möjlighet att vidga vokabulär, träna uttal, meningsbyggnad och övrig grammatik. Ljudfilerna till hörövningarna köps separat! Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel att utgå ifrån samt många uppgifter inför det nationella provet.

RELATERADE BÖKOR