Pang Poff Pavlo : om när mammor och pappor skiljer sig

Pang Poff Pavlo : om när mammor och pappor skiljer sig - Eva Staaf | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Staaf
DIMENSIONERA
9,10 MB
FILNAMN
Pang Poff Pavlo : om när mammor och pappor skiljer sig.pdf
ISBN
5148995826506

BESKRIVNING

Pang Poff Pavlo handlar om Pavlo, som har en mamma och en pappa som ska skilja sig. Dagen då han får veta det är så jobbig så man knappt fattar! Men det fina är att Pavlo inte är ensam. Det finns ju hur många barn som helst som har skilda föräldrar. Kolla bara på Pavlos kompisar, som alla har varit med om samma sak, fast på helt egna sätt förstås. Och det är genom dem och bästa vännen Peg som Pavlo märker, att fast saker i livet ibland går sönder PANG och tar slut POFF, så ordnar det sig till sist väldigt bra. Det känns skönt!Eva Staaf är tillbaka med en ny angelägen prosaberättelse med fantastiska bilder av Clara Dackenberg. Eva Staaf Augustnominerades för debutboken Tilly som trodde att … illustrerad av Emma Adbåge.Pang Poff Pavlo är först ut i Eva Staafs kommande bokserie med Jobbig dag-berättelser.

Undertitel: om när mammor och pappor skiljer sig. Av: Staaf, Eva Språk: Svenska.

Medlemspris 81 kr. Om medlemspris. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

RELATERADE BÖKOR