Någon måste stoppa Ivy Pocket

Någon måste stoppa Ivy Pocket - Caleb Krisp | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caleb Krisp
DIMENSIONERA
12,35 MB
FILNAMN
Någon måste stoppa Ivy Pocket.pdf
ISBN
2383474961263

BESKRIVNING

»Ivy Pocket är som en kombination av Lemony Snicket, Neil Gaiman, Roald Dahl och Pippi Långstrump.« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen»Man läser Någon måste stoppa Ivy Pocket med ett leende på läpparna.« Betyg 5 av 5 | Staffan Engstrand, BTJÄR DU REDO FÖR IVY POCKET? FÖR IVY POCKET ÄR REDO FÖR DIG!Efter att den vandrande katastrofen Ivy Pocket hindrat Klockdiamanten från att falla i orätta händer anländer hon till London, där hon adopteras av ett kistmakarpar. Ivy är övertygad om att hon är den perfekta dottern, samtidigt som Mor Snagsby tvingar henne att städa begravningsbyrån, som en annan tjänsteflicka.Alla verkar vilja ha något av Ivy Pocket. En vacker släkting vid namn Estelle vill att Ivy avslöjar den mörka hemligheten bakom hennes brors död. Hennes nya vän miss Carnage ställer nyfikna frågor, och Ivy själv vill bara komma på ett sätt att rädda sin vän Rebecca Butterfield.Men ondskan lurar runt hörnet. Och som vanligt är Ivy Pocket den enda som kan ordna upp allting. Hon måste skydda Klockdiamanten och rädda Rebecca - innan det är för sent!CALEB KRISP är en australisk barnboksförfattare som fått horder av fans världen över med sin oemotståndligt roliga och fantasifulla serie om den tolvåriga tjänsteflickan Ivy Pocket. I USA och England har Ivy Pocket-böckerna bland annat jämförts med Lemony Snicket och Neil Gaiman.»Det här är något av det roligaste och charmigaste jag någonsin läst.« Betyg 9 av 10 | Petras Bokblogg»Någon måste stoppa Ivy Pocket är ett humoristiskt och bisarrt äventyr. Extraordinär!« | Bokkoll»Det är svårt att förklara med ord hur underbar Ivy Pocket är.« | I Heart Fantasy»Vad mer kan man begära av en bok?« | Fantastiska berättelser»Helt underbara, magiska böcker!« Betyg 5 av 5 | Snowglitter»Inte bara är boken väldigt rolig, bilderna till historien är fantastiska.« | Bokparadiset»Rolig, lysande & fängslande!« Betyg 5 av 5 | Jennies boklista»Karaktärerna i boken är helt magnifika och man kan inte annat än älska den självsäkra, uppnosiga, malliga och äventyrslystna Ivy som skådar faran i vitögat och utdelar björntjänster där de som minst behövs.« Betyg 5 av 5 | Jennys bibliotek

Ivy är övertygad om att hon är den perfekt dottern, även fast mor Snagsby ofta låter henne städa begravningsbyrån. Någon måste stoppa Ivy Pocket av Caleb Krisp "Hur hade allt blivit så förfärligt rörigt? Det var en sådan enkel uppgift: ge en bortskämd snorunge hennes tolvårspresent och inkassera ... Read More.

Ivy är övertygad om att hon är den perfekta dottern, samtidigt som Mor Snagsby tvingar henne att städa begravningsbyrån. Någon måste stoppa Ivy Pocket är den andra boken om Ivy Pocket. CALEB KRISP är en australisk barnboksförfattare som har gjort succé världen över med sin oemotståndligt roliga, fantasisprudlande, rikt illustrerade serie om den tolvåriga tjänsteflickan Ivy Pocket.

RELATERADE BÖKOR