Tonje och det hemliga brevet

Tonje och det hemliga brevet - Maria Parr | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Parr
DIMENSIONERA
8,45 MB
FILNAMN
Tonje och det hemliga brevet.pdf
ISBN
3309255504313

BESKRIVNING

Tonje Glimmerdal är det enda barnet i Glimmerdalen. Hon ska snart ska fylla tio och lever efter mottot "full fart och gott självförtroende". Hennes bästis är Gunnvald, en gammal gubbe som har tid att prata, skapar mirakelmusik på sin fiol och hjälper henne att laga kälken. Och det är han som har lärt henne svischa ner för det branta berget, ända ner till fjärden.Tonje tror att hon vet allt om Gunnvald, men när han hamnar på sjukhus upptäcker hon att han har en hemlighet.Norska Maria Parr är flerfaldigt prisbelönad och kallas ofta för vår tids Astrid Lindgren. För precis som Astrid har hon förmågan att se världen med ett barns blick, och hon skriver med samma värme, humor och energi. Tonje och det hemliga brevet gavs första gången ut på svenska 2010 och är idag en älskad modern klassiker - så älskad att berättelsen 2018 var Sveriges Radios julkalender.

Köp. Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.

Då, när jag läste den för barnen, så vet jag att jag tyckte den var rolig, och att den har ett fantasiskt språk utmärkt för högläsning. Tonje och det hemliga brevet tilldelades Bragepriset och Kritikerprisen i Norge, och sedan även veckotidningen Die Zeits prestigefulla litteraturpris. Pressbilder Illustration Tonje och det hemliga brevet av Maria Parr.

RELATERADE BÖKOR