Escalade 3 Allt-i-ett-bok

Escalade 3 Allt-i-ett-bok - Viktoria Waagaard, Marie Rödemark, Nicolas Jonchère, Ewa Sandberg, Eric André, Göran Lundqvist, Birgitta Tillman | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viktoria Waagaard, Marie Rödemark, Nicolas Jonchère, Ewa Sandberg, Eric André, Göran Lundqvist, Birgitta Tillman
DIMENSIONERA
6,12 MB
FILNAMN
Escalade 3 Allt-i-ett-bok.pdf
ISBN
3582000722104

BESKRIVNING

Escalade 1-5 är en populär serie i nybörjar- och fortsättningsfranska för gymnasiet.Läs merUtmärkande drag för serien:- Uppdaterad och aktuell- Täcker in alla gymnasiets steg i franska- Anpassad till GY 2011- Tydlig struktur, trygg arbetsgång- Kommunikativ med tydliga kunskapsmål- Tematiska kapitel med spännande innehåll- Moderna realiainslag- Mängder med illustrationer- Digitalt övningsmaterial där eleven kan lyssna på texten och träna glosorEscalade 1-5Escalade är vår trotjänare i franska som har uppskattats av elever och lärare under många år. Ett beprövat koncept som försetts med uppdaterat innehåll och modern form i en uppfräschad utgåva.Med bibehållet tryggt upplägg och tydlig struktur har vi moderniserat presentationen, uppdaterat texterna och tillfört en hel del nytt material. Vi har försett böckerna med nya och många fler illustrationer som fått bli en integrerad del av framställningen. Också många av uppgifterna är baserade på illustrationer med bilder och text i samklang. I hela serien finns rikligt med hörövningar som ger eleverna många möjligheter att lyssna till talad modern franska. Genom de kommunikativa övningarna får de träna sin egen muntliga språkfärdighet. Escalade 1-2 är franska för nybörjare med en uppdelning i textbok och arbetsbok. Varje årskurs består av 20 korta tematiska kapitel med trevliga texter och spännande realia om Frankrike och den fransktalande världen. I övningsboken, som till stor del är självgående, finns textbundna övningar och överskådliga grammatikpresentationer med övningar.Escalade 3-4 är fortsättningsfranska presenterad i form av allt-i-ett-böcker. Böckerna består av 12 resp. 11 lite längre tematiska kapitel med en öppningstext, textbundna övningar, grammatik och ett realiablock under rubriken En+. I detta block finns även bokens musik- och poesiinslag. Många av böckernas övningar är kopplade till bildcollage.Escalade 5 för franska 5 och högre steg är uppbyggd av 8 tematiska kapitel med texter och övningar, enligt ett koncept som till stora delar följer det som används i Escalade 3-4. Grammatikövningarna är samlade i ett sammanhållet block i slutet av boken tillsammans med bokens Minigrammatik. Hörövningstexter och kapitelkommentarer finns för nedladdning.Om författarnaViktoria Waagard är förstelärare i franska på Bromangymnasiet i Hudiksvall; Marie Rödemark är föreläsare och lärare på Åre gymnasieskola; Nicolas Jonchère är lärare på IB-utbildningen i Göteborg; Ewa Sandberg är lärare i franska i Stockholm; Éric André arbetar som lärare på Lycée Saint Louis i Stockholm, Göran Lundqvist är förlagsredaktör i franska och har tagit ett stort antal av fotona i nya Escalade; Birgitta Tillman är lärare i franska i Tyresö.

Escalade 3 Onlinebok 12 mån. 240 kr Escalade 3 allt-i-ett-bok | 2:a edition Av Nicolas Jonchère , Ewa Sandberg , Viktoria Waagaard , Birgitta Tillman , Sylvia Martin , Matts Winblad , Véronique Lönnerblad and Marie Rödemark New price The Cadillac Escalade is a full-size luxury SUV engineered and manufactured by General Motors.It was Cadillac's first major entry into the SUV market.

Escalade 3 Allt-i-ett-bok Birgitta Tillman, Viktoria Waagaard, Marie Rödemark ym. (Nidottu) Koelue.

RELATERADE BÖKOR